#the ortax!

Twee vrienden starten in 2013 clouDeal op naast hun eigen baan. Waar het begon als een leuke “bij-project met maatwerk diensten” groeide het al snel uit naar “de betrouwbare all-in media & cloud diensten partij” in Apeldoorn en omgeving. Met kernwaarden integriteit, kwaliteit en service refereert het woord “deal” van clouDeal naar een overeenkomst voor een langdurige samenwerking!

{integriteit}

Open, eerlijk, transparant

in·te·gri·teit (de; v)

1 onschendbaarheid

2 eerlijkheid, onkreukbaarheid

3 clouDeal, transparant

<kwaliteit>

Wij leveren producten en diensten met de puntjes op de i. De meerwaarde van clouDeal is dat de gewenste producten en diensten tot in de details worden uitgevoerd en opgeleverd. Vaak zelfs nog een tikkeltje extra dankzij onze eigenzinnige meedenken over het resultaat.

Sub Service()

Dim relatie as range

For each relatie In relaties

IF relatie.probleem Then

relatie.formule = relatie.probleemoplossen.

End IF

Next relatie

#clouDeal hanteert een 24/7 service. Dat houd in dat alle producten en diensten van clouDeal 24 uur per dag en 7 dagen in de week worden gemonitord door een professional.

End Sub

Hulp nodig?

clouDeal wil jou graag helpen! Kijk eerst even rond op onze support pagina, wellicht staat daar al het antwoord waar je op zoek naar bent. Mocht je toch een andere vraag hebben, neem dan contact met ons op!