Zorgeloos online bij ClouDeal

De kenmerken die clouDeal aan High Availability – hostingoplossingen toekent, zijn: stabiliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit en een enorme rekenkracht. De inhoudelijke eigenschappen van deze kenmerken zijn te beschouwen als een techniek waarbij de taken niet door één enkele computer maar door een verzameling van aan elkaar gekoppelde computers in meerdere datacenters uitgevoerd worden.

Support

Bij een storing onderzoekt de betreffende specialist onmiddellijk het geconstateerde incident en probeert vervolgens zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

High Availability

De kenmerken die RAPIDE Internet aan High Availability – hostingoplossingen toekent, zijn: stabiliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit en een enorme rekenkracht.

Load- balancer

Een load-balancer heeft tot taak dat de binnenkomende bezoekersstroom op een juiste manier over de beschikbare servers verdeeld wordt.

Testimonials

Innovatief bedrijf dat ons uitstekend helpt met het meedenken en uitvoeren van commerciële ideeën. Als ondernemer erg fijn dat je altijd kan rekenen op deskundige hulp!

Marcel de Jong